2016-03-01 13:24Pressmeddelande

Fråga arkitekten: Gratis rådgivning om hus, inredning och trädgård 9 och 10 april.

null

Ska du renovera eller bygga nytt? Är du och din sambo oense om hur ert nya hus ska vara? Är din trädgård i behov av upprustning? Kom då till Fråga Arkitekten – ArkDes arkitektrådgivningsdagar och träffa en hus-, inrednings- eller trädgårdsarkitekt för en 30 minuters gratis konsultation. Den 9–10 april finns arkitekter på plats för att hjälpa allmänheten med alla typer av funderingar.

Arkitektur är för alla! Många drar sig kanske för att kontakta en arkitekt eftersom det känns svårt och krångligt. Med Fråga Arkitekten vill vi sänka trösklarna och få fler att upptäcka vad en arkitekt kan hjälpa till med, säger Sandra Nolgren, kommunikations- och programansvarig på ArkDes.

Arkitekterna kan exempelvis hjälpa till med:

- Gestaltning och planlösning

- Bygglovsfrågor

- Tekniska råd

Har man frågor om ett specifikt projekt är det bra att man tar med sig karta, ritningar eller fotografier så att arkitekterna kan ge så bra rådgivning som möjligt.

Var och när?
9 och 10 april 2016 kl. 12–17 i ArkDes bibliotek på Skeppsholmen i Stockholm.

Biljettbokning: Fråga arkitekten är gratis, men man behöver boka en biljett för att få en tid. Se www.arkdes.se för info. Bor man inte i Stockholm kan man boka rådgivning via Skype. Man bokar då sin biljett som vanligt och skickar sedan ett mejl till kommunikation@arkdes.se för vidare instruktioner.

Hitta hit

Museientré:
Exercisplan 4
Skeppsholmen 
Stockholm
KartaOm ArkDes


Kontaktpersoner

Maria Östman
Pressansvarig
Maria Östman