ArkDes


Pressrum

MATILDA ELLOW – SELF TITLED
Jag ville undersöka narcissism, identitet och anonymitet inom varumärken och design för att förstå hur betydande varumärken och dess gemenskaper är för vår individualitet. Det resulterade i tre stycken vaser i sandgjuten aluminium och gjutpolyester. (Produktfoto: Klara Forsman)

Juryns motivering
Kan detta vara konsumtionssamhällets sista vrålåk? Postironisk kommentar till en debatt som blivit mer aktuell än någonsin, om det personliga varumärket. Self Titled är ett friskt vågat försök till fysisk gestaltning av detta abstrakta tema, i en spännande lek med dimensionerna.

Ung Svensk Form 2020.jpg

MATILDA ELLOW – SELF TITLED Jag ville undersöka narcissism, identitet och anonymitet inom varumärken och design för att förstå hur betydande varumärken och dess gemenskaper är för vår individualitet. Det resulterade i tre stycken vaser i sandgjuten aluminium och gjutpolyester. (Produktfoto: Klara Forsman) Juryns motivering Kan detta vara konsumtionssamhällets sista vrålåk? Postironisk kommentar till en debatt som blivit mer aktuell än någonsin, om det personliga varumärket. Self Titled är ett friskt vågat försök till fysisk gestaltning av detta abstrakta tema, i en spännande lek med dimensionerna.
Filtyp:jpeg
Licens:Media use
Storlek:635kb