COBY HUANG – R.O.S.P – RITUAL OF SEXUAL PLEASURE
Sex är ett ämne som vi lär oss alltför lite om. Därför har jag skapat en serie sexualundervisningsverktyg för att lära sig om och utforska sin kropp med. Mitt mål är att med dessa objekt bjuda in till samtal och utforskning kring kropp och sexuell hälsa.

Juryns motivering
Livmodern är allt annat än avklarad i formvärlden. Den sexuella njutningens ritual ger oss smart designade verktyg för ännu en osynliggjord kvinnofråga: orgasmen. Juryn vill särskilt lovorda användarvänligheten och den väl genomförda metodiken.

Ung Svensk Form 2020. R.O.S.P - Ritual of Sexual Pleasure press.jpg

COBY HUANG – R.O.S.P – RITUAL OF SEXUAL PLEASURE Sex är ett ämne som vi lär oss alltför lite om. Därför har jag skapat en serie sexualundervisningsverktyg för att lära sig om och utforska sin kropp med. Mitt mål är att med dessa objekt bjuda in till samtal och utforskning kring kropp och sexuell hälsa. Juryns motivering Livmodern är allt annat än avklarad i formvärlden. Den sexuella njutningens ritual ger oss smart designade verktyg för ännu en osynliggjord kvinnofråga: orgasmen. Juryn vill särskilt lovorda användarvänligheten och den väl genomförda metodiken.
Filtyp:jpeg
Licens:Media use
Storlek:5353kb