ArkDes


Pressrum

SARA-LOVISE ASK EWERTSON – PUFFER-JACKET-SOFT-SQUAD, PURE SCULPTURE!
Genom denna möbel vill jag ifrågasätta hur mode kan upplevas. Jag har fokuserat på vinterjackan tillsammans med interiören av framtidens showroom. De flesta textila delar kan även bäras på kroppen, som en idé kring vad en vinterjacka kan vara.

Juryns motivering
Projektet som begrundar frågan om butikens framtid, galleriadöden och de nya konsumtionsmönster som håller på att ta form. Det tar sig an utmaningen i ett tankeväckande verk som utforskar gränserna mellan upplevelse och möbel, kropp och kläder.

Ung Svensk Form 2020.jpg

SARA-LOVISE ASK EWERTSON – PUFFER-JACKET-SOFT-SQUAD, PURE SCULPTURE! Genom denna möbel vill jag ifrågasätta hur mode kan upplevas. Jag har fokuserat på vinterjackan tillsammans med interiören av framtidens showroom. De flesta textila delar kan även bäras på kroppen, som en idé kring vad en vinterjacka kan vara. Juryns motivering Projektet som begrundar frågan om butikens framtid, galleriadöden och de nya konsumtionsmönster som håller på att ta form. Det tar sig an utmaningen i ett tankeväckande verk som utforskar gränserna mellan upplevelse och möbel, kropp och kläder.
Filtyp:jpeg
Licens:Media use
Storlek:4280kb