ArkDes


Pressrum

NILS LILJA & MARCELO ROVIRA TORRES – NO COMPOSITION
Utställningsdesign baserad på skateboardkulturens förmåga att omtolka staden. Genom att koppla samman befintliga, massproducerade föremål med egenkonstruerade delar, har vi uppfunnit flexibla moduler som gör utställningen mobil och interaktiv.

Juryns motivering
Skatekulturen gör berömvärd comeback i staden med design som går tillbaka till dess kreativa rötter. I No Composition är det subkulturen själv som informerar formen, i ett bejakande av det offentliga rummets föränderlighet.

Ung Svensk Form 2020.jpg

NILS LILJA & MARCELO ROVIRA TORRES – NO COMPOSITION Utställningsdesign baserad på skateboardkulturens förmåga att omtolka staden. Genom att koppla samman befintliga, massproducerade föremål med egenkonstruerade delar, har vi uppfunnit flexibla moduler som gör utställningen mobil och interaktiv. Juryns motivering Skatekulturen gör berömvärd comeback i staden med design som går tillbaka till dess kreativa rötter. I No Composition är det subkulturen själv som informerar formen, i ett bejakande av det offentliga rummets föränderlighet.
Filtyp:image
Licens:Media use
Storlek:6975kb