ArkDes


Pressrum

ANNAMIA LINDBLOM – JAG KOM, JAG SÅG, JAG SYDDE
Detta är ett designförslag för ett tekniskt landskapsprojekt där jag har använt broderi som metod för att gestalta olika planteringsuttryck. Den estetiska metoden visar fler dimensioner av landskapsarkitektur och kompletterar digitala ritningar.

Juryns motivering
Ett närmast antidigitalt projekt som omfamnar den tid som det tar att brodera, i kontrast till dagens verklighet i arkitekturbranschen där allt görs i datorer. Broderiet skapar andra och mer förunderliga vägar – det får lov att vara långsamt och ger därför utrymme för eftertanke.

Ung Svensk Form 2020..jpg

ANNAMIA LINDBLOM – JAG KOM, JAG SÅG, JAG SYDDE Detta är ett designförslag för ett tekniskt landskapsprojekt där jag har använt broderi som metod för att gestalta olika planteringsuttryck. Den estetiska metoden visar fler dimensioner av landskapsarkitektur och kompletterar digitala ritningar. Juryns motivering Ett närmast antidigitalt projekt som omfamnar den tid som det tar att brodera, i kontrast till dagens verklighet i arkitekturbranschen där allt görs i datorer. Broderiet skapar andra och mer förunderliga vägar – det får lov att vara långsamt och ger därför utrymme för eftertanke.
Filtyp:image
Licens:Media use
Storlek:2006kb