ArkDes


Pressrum

TILDA RAGNARTZ  – HOT MOVIE NEW POPULAR FULLHD
Unicorn Slippers, Fuzzy Socks, Rainbow Showers och Lollipop Slime. Hot Movie New Popular FullHD (2019) är en visuell studie i hur globala e-handelsplattformar talar med oss, lär känna oss och driver oss till konsumtion.

Juryns motivering
Välkommen till kapitalismens sista suck, en hedonistisk skräpfest! Planeten täcks av fyrkantiga skärmar och vi vadar i värdelösa produkter, den nya tidens naturtillgångar som utvinns från Internet. Ett verk som följer i spåren på konstnärer som Jenny Holzer och Barbara Kruger, men med ett eget, distinkt bildspråk.

Ung Svensk Form 2020.jpg

TILDA RAGNARTZ – HOT MOVIE NEW POPULAR FULLHD Unicorn Slippers, Fuzzy Socks, Rainbow Showers och Lollipop Slime. Hot Movie New Popular FullHD (2019) är en visuell studie i hur globala e-handelsplattformar talar med oss, lär känna oss och driver oss till konsumtion. Juryns motivering Välkommen till kapitalismens sista suck, en hedonistisk skräpfest! Planeten täcks av fyrkantiga skärmar och vi vadar i värdelösa produkter, den nya tidens naturtillgångar som utvinns från Internet. Ett verk som följer i spåren på konstnärer som Jenny Holzer och Barbara Kruger, men med ett eget, distinkt bildspråk.
Filtyp:jpeg
Licens:Media use
Storlek:2690kb