ArkDes


Pressrum

VINNARE: Bidrag nummer 187. Notre-Dame i het brand.
Bagare: Anna Olofsson, Cecilia Clarving, Monika Stenholm, Sanna Livijn Wexell.
Juryns motivering:
I en tävlingsomgång som slagit rekord i antal bidrag och därmed gjort det ännu svårare än vanligt att sticka ut och hitta en unik idé hittar vi detta klassiska pepparkakshus av stor konstnärlig och hantverksmässig kvalitet. Bagarna har kopplat ihop årets tema med en av årets mest dramatiska händelser på den arkitektoniska världskartan. Innovativt och elegant utfört med skicklighet och precision. Storartad dramatik, och flammande hetta!

Vinnare. Alla andra som bakar. Notre-Dame i het brand. 187. Anna Olofsson, Cecilia Clarving, Monika Stenholm, Sanna Livijn Wexell..jpg

VINNARE: Bidrag nummer 187. Notre-Dame i het brand. Bagare: Anna Olofsson, Cecilia Clarving, Monika Stenholm, Sanna Livijn Wexell. Juryns motivering: I en tävlingsomgång som slagit rekord i antal bidrag och därmed gjort det ännu svårare än vanligt att sticka ut och hitta en unik idé hittar vi detta klassiska pepparkakshus av stor konstnärlig och hantverksmässig kvalitet. Bagarna har kopplat ihop årets tema med en av årets mest dramatiska händelser på den arkitektoniska världskartan. Innovativt och elegant utfört med skicklighet och precision. Storartad dramatik, och flammande hetta!
Filtyp:jpeg
Licens:Media use
Storlek:4471kb