Anders Westgerd, tv från GIL. Elin Krook, th foto: Caroline Bräutigam. I höst startar ArkDes och GIL Unikt Publikt, ett projekt som ska visa att staden kan bli både tillgänglig, inkluderande, intressant och vacker – på samma gång. 
Fyra designers och fyra personer med funktionsnedsättning
kommer tillsammans att arbeta fram nya lösningar för olika offentliga platser i Göteborg. Anders Westgerd, verksamhets-ledare på GIl säger att det är dags att vi börjar utgå från att vi fungerar på olika sätt, utan att lägga en värdering i vems funktion som är bra eller dålig.

ArkDes och GIL startar projektet Unikt Publikt i höst.jpg

Anders Westgerd, tv från GIL. Elin Krook, th foto: Caroline Bräutigam. I höst startar ArkDes och GIL Unikt Publikt, ett projekt som ska visa att staden kan bli både tillgänglig, inkluderande, intressant och vacker – på samma gång. Fyra designers och fyra personer med funktionsnedsättning kommer tillsammans att arbeta fram nya lösningar för olika offentliga platser i Göteborg. Anders Westgerd, verksamhets-ledare på GIl säger att det är dags att vi börjar utgå från att vi fungerar på olika sätt, utan att lägga en värdering i vems funktion som är bra eller dålig.
Filtyp:jpeg
Licens:Media use
Storlek:12069kb