Marclo Rovira Torres är arkitekt med stark förankring i arkitekturteori och arkitekturhistoria. Han är utbildad på KTH i Stockholm, ETH-Zürich i Schweiz och tog sin masterexamen i arkitektur på EFP-Lausanne i Schweiz. Parallellt med sin yrkesverksamhet undervisar han på masterprogrammet i arkitektur på KTH. 
Marcelo Rovira Torres undersöker arkitekturprojekt i samlingarna som exemplifierar ett transnationellt utbyte och som genererat ett nätverk av arkitekter under 1900-talet, både svenska arkitekters projekt utomlands och utländska arkitekters projekt i Sverige.

Marclo Rovira Torres - gästforskare på ArkDes

Marclo Rovira Torres är arkitekt med stark förankring i arkitekturteori och arkitekturhistoria. Han är utbildad på KTH i Stockholm, ETH-Zürich i Schweiz och tog sin masterexamen i arkitektur på EFP-Lausanne i Schweiz. Parallellt med sin yrkesverksamhet undervisar han på masterprogrammet i arkitektur på KTH. Marcelo Rovira Torres undersöker arkitekturprojekt i samlingarna som exemplifierar ett transnationellt utbyte och som genererat ett nätverk av arkitekter under 1900-talet, både svenska arkitekters projekt utomlands och utländska arkitekters projekt i Sverige.
Filtyp:jpeg
Licens:Media use
Storlek:3961kb