Årets jury
Konditorn Frida Leijon har varit yrkesverksam sedan 2005 och driver idag Leijon Stenugnsbageri & Konditori i Uppsala. År 2016 blev hon utsedd till årets konditor och i år fick hon utmärkelsen Konditorernas konditor 2018. Det var Frida Leijon som skapade prins Carl Philip och prinsessan Sofias bröllopstårta.

Elsa Billgren, programledare, vintageentreprenör och bloggare. Elsa Billgren har skrivit flera böcker om vintage, driver tillsammans med Sofia Wood podcasten Billgren Wood och medverkade i Äkta Billgrens, en realityserie som sändes på SVT 2020. 


Svante Öquist, frilansjournalist och bloggare. Efter mer än 30 år, i olika roller med varumärket ELLE i Sverige, de senaste 22 som chefredaktör på ELLE Decoration, frilansar Svante med en rad varumärken inom segmentet – livsstil. Bloggar nu dagligen på Sköna Hem.

Tor Lindstrand är arkitekt och docent vid Kungliga Tekniska Högskolan (KTH). Han arbetar i gränslandet mellan arkitektur och konst och har deltagit i många kulturella sammanhang.

Möt juryn för pepparkakshus 2020..jpg

Årets jury Konditorn Frida Leijon har varit yrkesverksam sedan 2005 och driver idag Leijon Stenugnsbageri & Konditori i Uppsala. År 2016 blev hon utsedd till årets konditor och i år fick hon utmärkelsen Konditorernas konditor 2018. Det var Frida Leijon som skapade prins Carl Philip och prinsessan Sofias bröllopstårta. Elsa Billgren, programledare, vintageentreprenör och bloggare. Elsa Billgren har skrivit flera böcker om vintage, driver tillsammans med Sofia Wood podcasten Billgren Wood och medverkade i Äkta Billgrens, en realityserie som sändes på SVT 2020. Svante Öquist, frilansjournalist och bloggare. Efter mer än 30 år, i olika roller med varumärket ELLE i Sverige, de senaste 22 som chefredaktör på ELLE Decoration, frilansar Svante med en rad varumärken inom segmentet – livsstil. Bloggar nu dagligen på Sköna Hem. Tor Lindstrand är arkitekt och docent vid Kungliga Tekniska Högskolan (KTH). Han arbetar i gränslandet mellan arkitektur och konst och har deltagit i många kulturella sammanhang.
Filtyp:jpeg
Licens:Media use
Storlek:429kb